onsdag 14 juli 2010

Tyskland förbjuder terroristkopplad organisation bakom Ship to Gaza

I måndags klargjorde Tysklands regering att man nu förbjuder hjälporganisationen IHH, som var finansiärer för det turkiska skeppet i Ship to Gaza konvojen. Anledningen är att IHH har en tydlig koppling till terrorstämplade Hamas och dem ekonomiskt stöd genom andra organisationer i Gaza. "Organisationer som arbetar mot Israels rätt att existera förlorar sin rätt till arbete i Tyskland".


Översättning från walla.co.il:
"Organisationen IHH arbetar under täckmantel av humanitärt bistånd och ger stöd till organisationer med anknytning till Hamas på Gazaremsan, under en lång tid och med stor ekonomisk omfattning, säger Myeziar. "Hamas använder våld mot Israel och israeliska medborgare, och därmed bryter mot fredsavtalet mellan israeliska och palestinska folket."
Med detta beslut visar Tyskland att man har huvudet på skaft och det ger dessutom viss upprättelse för Israel efter lynchmobben i svenska medier. Att det Turkiska skeppet kom lastat med terrorister är något de pålästa haft kännedom om sedan länge. Men det känns fint att Tyskland nu verkar som förebild i frågan om totalt intolerans mot Hamas. Till skillnad från våra svenska "fredskämpar" som mer än gärna ser till att Hamas får fri lej att göra lite vad de vill på bekostnad av palestinska och israeliska liv. Så det är ingen förvåning över att svenska medier inte har publicerat en rad om Tysklands klarsynta beslut.

Snyggt Tyskland! Pinsamt Sverige..

DN DN DN DN

1 kommentarer:

Kim M sa...

Supersnyggt, Tyskland!
Och självklart har jag inte läst om detta i svenska tidningar...

Skicka en kommentar