torsdag 15 juli 2010

Israel får rätt när Ship to Gaza - aktivisterna terrorstämplas


Israels trovärdighet i frågan om Ship to Gaza skjuter i höjden efter att Tyskland beslutat att för att förbjuda organisationer som arbetar mot Israel rätt att existera. En sådan organisation är turkiska IHH som finansierade stora delar av Ship to Gaza. Nu är det även officiellt - det fanns inget humanitärt bistånd på Mavi Marmara. Det var bara fyra av de sju fartygen som var lastade med förnödenheter och det är uppenbart att aktionen inte var till för att hjälpa civilbefolkningen i Gaza.

Nu har även USA gett sig in i frågan och överväger att lägga till IHH på sin lista av terrorgrupper, rapporterar Ynet.
"US State Department undersöker möjligheten att lägga till den turkiska välgörenhetsorganisation IHH, som organiserade Gaza-bundna Flotilla om vilka nio aktivister dödades av sin lista över terroristorganisationer, säger tv-kanalen The Fox News i torsdags."
Jag ser ingen anledning till varför denna trend inte skulle fortsätta och jag kan se Israels kommande upprättelse efter media-slakten.

Glenn Beck på Fox News förklarar pedagogiskt:



DN DN DN DN DN

2 kommentarer:

Anonym sa...

Problemet är bara att det är två olika organisationer, det turkiska IHH och det tyska, läs denna artikel översatt från tyska och publicerat i Die Junge Welt: http://shiptogazamalmo.wordpress.com/2010/07/13/hjalp-till-gaza-forbjuden-i-tyskland/

Anonym sa...

Vad skall vi göra när folk spränger sig i luften när de de vuxna blir lovade himmel jord och jungfruar,och barn massor av godis?
Hur ska vi kämpa mot dem?

Skicka en kommentar